Sortiranje po:
Izaberite kamen:

26500.00 - 297600.00

Privesci

Privesci su upravo oni mali detalji koji će upotpuniti ogrlicu ili narukvicu i pružiti joj dodatni sjaj i eleganciju. Privesci za lančiće, privesci za narukvice, privesci za ogrlice od belog ili žutog zlata, sve to se može naći u našoj ponudi.

1
1

Pored velikog izbora burmi i vereničkog prstenja od belog i žutog zlata, kao i narukvica i minđuša, izrada privezaka je još jedna naša specijalnost. Privesci za lančiće, privesci za narukvice, privesci za ogrlice od belog ili žutog zlata, sve to se može naći u našoj ponudi.
Zlatara Tanasković nudi širok asortiman privezaka koji će, bez dileme, zadovoljiti i najistančanije ukuse ljubitelja nakita. Ukoliko, pak, u našoj ponudi ne pronađete komad nakita koji će vas ostaviti bez daha, mi ćemo sa velikim zadovoljstvom kreirati privezak prema Vašim željama i afinitetima. Posetite nas u našem prodajnom prostoru u Zemunu i dogovorićemo se oko svih detalja za izradu priveska o kakvom ste maštali.

Privesci nekad i sad - detalji koji upotpunjuju

Privesci su upravo oni mali detalji koji će upotpuniti ogrlicu ili narukvicu i pružiti joj dodatni sjaj i eleganciju. Zlatni privesci za lančiće, kao i privesci za narukvice mogu biti idealan poklon, kako za rođendane i krštenja, tako i za proslavu matura i diploma. Danas je potražnja za privescima za nakit sve veća i kupuje se podjednako i za muškarce i za žene.
Oduvek su privesci bili popularni i rado nošeni. Još su Faraoni imali specijalno izrađene priveske. Oni su bili u obliku bube skarabeje. Ovakvi privesci su simbolizovali moć i bogastvo. Kasnije su i kraljevi iz drugih epoha ponosno nastavili tradiciju nošenja privezaka. U pitanju su privesci - talismani ukrašeni prelepim dragim kamenjem.

Zlatni privesci za narukvice i lančiće - idealan poklon

Kod nas privesci mogu biti izrađeni u belom ili žutom zlatu, u zavisnosti od toga šta klijent želi. Privesci od belog zlata ili žutog zlata, u obliku srca, privesci za ogrlicu, privesci za narukvice ili lančiće upotpunjeni brilijantima, rubinom ili dijamantom, samo su deo naše ponude i najčešće su namenjeni damama. Privezak srce je samo jedan od mnogobrojnih oblika koje izrađujemo. U ponudi se mogu naći i privesci za ogrlice u obliku cveta i zvezde koji se mogu izraditi u kombinaciji belo - žutog zlata, kao i zlatni privesci slova. Iako su najčešće namenjeni damama, naše iskustvo je da su i zlatni privesci za muškarce i zlatni privesci za decu takođe veoma traženi, a kupuju se i privesci za zaljubljene.

Privesci za lancice sa verskim simbolima

U ponudi imamo i zlatne priveske u obliku krsta i sa likovima svetaca, četvrtastog ili okruglog oblika, koji predstavljaju simbol vere (zlatni krstići, zlatni privezak beli anđeo, zlatni privesci bogorodice…). Ovi modeli zlatnih privezaka idealan su poklon za krštenja i prve rođendane, ali mogu biti lep poklon i za neku drugu priliku.

Cena priveska

Cena priveska, odnosno faktor koji najviše utiče na cenu, bilo da je on od žutog ili belog zlata jeste vrsta dragog kamena koja se ugrađuje. U svoj privezak možete ugraditi dragi kamen koji odgovara Vašem horoskopskom znaku. Za informacije o cenama i svim ostalim detaljima budite slobodni da nas pozovete.

Zlatni privezak na vašoj adresi

Ako niste u mogućnosti da nas posetite, naše priveske možete naručiti i telefonom ili mail-om. Dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije, a plaćanje se vrši direktno kuriru, po preuzimanju naručenog nakita.

Privesci za ogrlice, privesci za narukvice, privesci za lančiće - spoj elegancije i sofisticiranosti!

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner