Sortiranje po:
Izaberite kamen:

-

Privesci

Privesci su upravo oni mali detalji koji će upotpuniti ogrlicu ili narukvicu i pružiti joj dodatni sjaj i eleganciju. Privesci za lančiće, privesci za narukvice, privesci za ogrlice od belog ili žutog zlata, sve to se može naći u našoj ponudi.

1
1

Pored velikog izbora burmi i vereničkog prstenja od belog i žutog zlata, kao i narukvica i minđuša, poseban deo našeg proizvodnog portfolija pripada privescima. Privesci za lančiće, privesci za narukvice, privesci za ogrlice od belog ili žutog zlata, sve to se može naći u našoj ponudi.

Privesci su upravo oni mali detalji koji će upotpuniti ogrlicu ili narukvicu i pružiti joj dodatni sjaj i eleganciju. Zlatni privesci za lančiće, kao i privesci za narukvice mogu biti idealan poklon, kako za rođendane i krštenja, tako i za proslavu matura i diploma. Danas je potražnja za privescima za nakit sve veća i kupuje se podjednako i za muškarce i za žene.

Zlatni privesci za narukvice i lančiće - detalji koji upotpunjuju

Kod nas privesci mogu biti izrađeni u belom ili žutom zlatu, u zavisnosti od toga šta klijent želi. Zlatni privesci u obliku srca, privesci za ogrlicu od belog ili žutog zlata, privesci za narukvice ili lančiće upotpunjeni brilijantima, rubinom ili dijamantom, samo su deo naše ponude i najčešće su namenjeni damama. U ponudi se mogu naći i privesci za ogrlice u obliku cveta i zvezde koji se mogu izraditi u kombinaciji belo - žutog zlata.

Privesci za ogrlice - idealan poklon

Pored toga, u ponudi imamo i zlatne priveske u obliku krsta i sa likovima svetaca, četvrtastog ili okrulog oblika, koji predstavljaju simbol vere. Ovi modeli zlatnih privezaka idealan su poklon za krštenja i prve rođendane, ali mogu biti lep poklon i za neku drugu priliku.

Privesci za ogrlice, privesci za narukvice, privesci za lančiće - spoj elegancije i sofisticiranosti!

Back to top levo 01 Desni side baner