Sortiranje po:
Izaberite kamen:

-

Narukvice

Narukvica je ukrasni predmet, vrsta nakita koji se nosi oko zgloba ruke. Za narukvicu se još koriste reči grivna i brazletna. Minimalistički, etno ili ekstravagantan nakit nas krasi, govori o našem stilu i identitetu, govori ko smo.

1
1
Narukvice

Uklopite narukvicu sa Vašim stilom

Narukvica je deo nakita koji se uglavnom nosi stalno, zato narukvicu morate uklopiti u svoj stil i mogućnost kombinovanja sa ostalim nakitom. U zavisnosti kakvi ste Vi ili Vaš temperament, takva će biti i Vaša narukvica (što se odnosi i na ostali nakit). Može biti široka i teška, a isto tako može biti tanana, nežna i suptilna, ukrašena kamenjem ili ne. Na osnovu Vašeg stila, biće i Vaš izbor.

Nakit kao pokretač umetničkih dela

Nakit ne zauzima posebno mesto samo kod žena, kao način ukrašavanja, ulepšavanja, prestiža i moći. On je koristio i mnogim slikarima i umetnicima kao podsticaj za savršena umetnička dela.

Tako je Salvador dali rekao (citat):

"Bez publike, bez prisustva posmatrača, ovaj nakit ne bi postigao funkciju za koju je napravljen. Gledalac je njegov posledni kreator. Njegov pogled, srce i um sa većom ili manjom mogućnošću da razume umetnikovu nameru je ono što ovom nakitu daje život".

Dakle, budite kreator u ovom slučaju vaše narukvice, izaberite je po vašem ukusu i dajte joj život.

Back to top levo 01 Desni side baner