Dijamantski nakit

Bez sumnje dijamant predstavlja najpoznatiji dragi kamen na svetu. Svojim primamljivim izgledom skreće pažnju na sebe od davnina, štaviše rane godine Holivuda i glamur koji ga je uzastopno pratio nisu mogle da prođu bez glamuroznih detalja koje dijamantski nakit pruža ili garderobi koje su filmske dive nosile ne bi li dodatno istakle eleganciju.

Dijamant defintivno spada u jedan od najvrednijih i najdragocenijih materijala koji se koristi u izradi nakita. Sam naziv dijamant potiče od grčke reči „adams“ što u prevodu znači neuništiv, što ima smisla budući da je dijamant najčvršći mineral u prirodi i čini ga idealnim za nakit.

Dijamantski nakit je mnogo više od samog nakita, reč je nakitu koji traje večno, reč je o bezvremenskoj lepoti, stilu života, simbolu stabilnosti i večne ljubavi, reč je o investiciji za budućnost!

U zlatari Tanasković možete pronaći jedinstven dijamantski nakit koji će zadovoljiti baš svačiji ukus. U ponudi imamo burme, ogrlice, minđuše napravljene od najfinijih dijamanata.

Burme sa dijamantima

Gotovo da nema lepšeg simbola vernosti za ceo život od burmi. Burme nosimo ceo život i simbolika njihovog stavljanja na venčanju pokazatelj je večne ljubavi i privrženosti koje poklanjamo drugoj osobi. Baš iz tog razloga birajte najbolje, jer venčanje je upravo jedan od najlepših događaja u životu jednog čoveka.

Poznato je da dijamanti svojom neprolaznom lepotom simbolizuju ljubav i brak, a svojom neuništivošću dugovečnost. Odabrite burme za sva vremena, odaberite burme sa dijamantima koje će predstavljati ogledalo vaše večne ljubavi. Našu ponudu burmi sa dijamantima možete pogledati na sledećem linku.

Minđuše sa dijamantima

Najženstveniji i najpopularniji komad nakita svakako su minđuše. Ukoliko tražite savršen par minđuša, onda su minđuše sa dijamanitma vaš pravi izbor. Izaberite neke od minđuša sa dijamantima i izgledajte savršeno u svakoj prilici. Uz dijamnstke minđuše blistate svakodnevno, a ne samo u posebnim prilikama. U našoj zlatari možete pronaći širok spektar modela minđuša sa dijamantima od malih gotovo neprimtnih do onih većih, upečatljivijih.

Na našem sajtu na stranici sa minđušama, možete pronaći i ponudu minđuša sa dijamantima tako što ćete sa strane u filteru, u delu 'Izaberite kamen', označiti 'Brilijant/Dijamant' (kao što je označeno na slici ispod).

Filter

Ogrlice sa dijamantima

Kada je u pitanju nakit sa dijamantima, posebna pažnja poklanja se ogrlicama. Neretko je poznato da su ogrlice sa dijamantima deo nakita za žene koje drže do sebe. I zaista, svojim izgledom, velelepnošču ističu notu elegancije, prefinjenosti i sofisticiranosti.

Ogrlice sa dijamantima su savršen izbor jer su izuzetno dekorativne, elegantne i jedinstvene. Odaberite ogrlicu sa dijamantima za vas i pokažite svoju lepotu i senzualnost. Kao što smo već objasnili ranije kod stanice sa minđušama, i na stranici 'Ogrlice' možete izlistati one sa dijamantima koristeći filter sa strane.

Deo naše ponude pored gore pomenutih komada dijamantskog nakita čini i veliki izbor privezaka i narukvica.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner