Sortiranje po:
Izaberite kamen:

10725.00 - 499950.00

Minđuše

Za minđuše se smatra da su najženstveniji ženski nakit i da je kult nošenja minđuša bio poznat i drevnim narodima. Minđuše upotpunjuju svaku odevnu kombinaciju, pa ne treba da iznenađuje što su minđuše postale modni detalj bez koje dame ne izlaze iz kuće.

1
1

Žene su oduvek volele da nose nakit kako bi se dodatno ukrašavale. Nakit prema rečima psihologa zauzima važno mesto u kulturi svakog naroda jer na osnovu određenog komada nakita može da se odredi karakter i stil osobe koja ga nosi.

Smatra se da su minđuše najženstveniji ženski nakit i da je kult nošenja minđuša bio poznat i drevnim narodima. U početku su to bile jednostavne minđuše, pravljene od dostupnih materijala, najčešće od neke vrste drveta. Danas je izbor minđušta znatno veći, tako da se mogu naći u različitim oblicima, bojama i veličinama. Zlatne minđuše imaju dugu tradiciju nošenja i potražnja za njima ne opada.

Ono što je sigurno je da minđuše upotpunjuju svaku odevnu kombinaciju, pa ne treba da iznenađuje što su minđuše postale modni detalj bez koje dame ne izlaze iz kuće.

U našoj ponudi možete naći ogroman izbor modela: klasične zlatne minđuše, srebrne minđuše, zlatne minđuše sa cirkonima, a poseban deo kolekcije čine zlatne minđuše za bebe, kao i zlatne minđuše za decu.

Zlatne minđuše katalog - veliki izbor modela

Zlatara Tanasković nudi veliki izbor zlatnih mindjusa modernog dizajna od belog i žutog zlata kao i u njihovoj kombinaciji. Za ljubitelje srebra, na raspolaganju im je veliki izbor modela srebrnih mindjusa, različitih oblika i veličina.

Za dame koje više vole diskretne modele, tu su klasične minđuše alke od belog zlata, minđuše alke koje mogu biti izrađene u kombinaciji belo – žutog zlata, a pomenimo i minđuše od belog zlata sa citrinom koje mogu imati i oblik srca. Diskretne i elegantne minđuše koje će dodatno upotpuniti odevnu kombinaciju u svakoj prilici jesu i minđuše od belog zlata sa iskošenim ornamentom. Zlatne minđuše jesu modni detalj koji bi svaka dama trebalo da poseduje.

Viseće i ovalne zlatne minđuše za dame koje vole upadljive modele

Za dame koje vole upadljive modele u ponudi su raskošne zlatne minđuše, minđuše u obliku cveta od belog zlata, ovalne minđuše, viseće minđuše, elegantne minđuše u kombinaciji žuto – belo- žuto, ovalne matirane minđuše, elegantne zlatne minđuše kružnog oblika od žutog zlata. Tu su i zlatne mindjuse sa cirkonima, minđuše od belog zlata sa brilijantima, rubinom ili dijamantom.

Zlatne minđuše za decu

Kao posebnu kolekciju izdvajamo zlatne mindjuse za bebe i zlatne mindjuse za devojčice. Izbor je veliki, tako da ćete naći sofisticiran i jedinstven model zlatnih minđuša za vaše princeze.

Back to top levo 01 Desni side baner