POKLON ZA PUNOLETSTVO - ŠTA KUPITI ZA 18. ROĐENDAN?

POKLON ZA PUNOLETSTVO - ŠTA KUPITI ZA 18. ROĐENDAN?

Ukoliko tražite poklon za 18.rođendan, a još niste naišli na idealan poklon mi vam možemo pomoći. Naš raznovrstan program lepih komada nakita i predmeta od zlata pokazaće vam da mi uvek brinemo o vama i mislimo na vas. Istovremeno pratimo nove trendove i interesovanja, pa tako možete pronaći lep komad nakita za poklon kakva god da je prilika.

Slavljenje punoletstva ne dešava se svaki dan, to je poseban trenutak kako za slavljenika, tako i za njegove roditelje i najbliže. Neki komad garderobe ili slatkiša neće ispratiti posebnost trenutka i atmosfere, iako poklonima ne treba u zube gledati. Već svi znaju da se za proslavljanje punoletstva kupuje zlatni nakit. Tako je bilo i ranije u kulturi i svesti naših ljudi, a i danas se takav običaj održao.

Posebno kada su u pitanju pokloni za punoletstvo od najbližih članova porodice u pitanju. Punoletstvo je bitna faza čovekog života i odrastanja, jer sa 18 godina dobija određena prava, ali isto tako i određene obaveze.

A kada su pokloni u pitanju, možemo vam dati nekoliko opcija i ideja, koje su proizašle iz našeg višegodišnjeg iskustva u prodaji nakita.

Pokloni za punoletstvo od roditelja

Roditelji svojim ćerkama najčešće kupuju zlatni nakit u kompletu, da li je to zlatni lančić, prsten i minđuše, ili zlatni lančić sa narukvicom, ili zlatni prsten i lančić, dakle sve u zavisnosti od afiniteta kupaca i njihovih mogućnosti. Svojim sinovima, pak najčešće kupuju zlatan lanac, zajedno sa narukvicom. Mladićima, takođe, često se kupuje sat kao poklon za proslavljanje 18. rođendana. Ranijih godina češće su se kupovala zlatna dugmad za manžetne ili zlatne igle za kravate. I jedan i drugi predmet simboli su odvažnosti i elegancije. A ovakav poklon će zasigurno biti vrlo kreativan, neočekivan i upamćen. Interesantno je i vredno pokloniti i dukat – zlatnik . Neki mladić će možda dobiti prsten koji se već generacijama nosi u porodici.

Poklon za 18. rođendan drugarici ili drugu

Ukoliko društvo kupuje poklon za 18. rođendan svog druga ili drugarice iz detinjstva ili odeljenja, opcije su slične. Devojkama je lepo kupiti neki zlatni lančić sa interesantnim priveskom, kojeg će se uvek sećati kao dragoceni poklon svojih školskih drugova. Izbor je veliki, možete birati između žutog, belog i roze zlata, kao i zlata sa cirkonima. Drugarice međusobno poklanjaju za 18. rođendan zlatne minđuše ili priveske. Minđuše, kao jedan od najpopularnijih modnih detalja, uvek su poželjne i praktične. Mladićima se uglavnom kupuje sat, a od nakita zlatni lančić ili narukvica. Drugari koji posebno kupuju poklon, odlučuju se za zlatne narukvice .

Šta kupiti dečku/devojci za 18. rođendan?

Ukoliko dečko kupuje poklon za 18. rođendan svoje devojke, a želi da on bude od zlata, biraće zlatnu ogrlicu sa lepim, romantičnim priveskom. Slično će odabrati i devojka koja kupuje poklon za 18. rođendan svog voljenog, ogrlicu sa nekim neobičnim priveskom ili zlatnu narukvicu.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner