Sortiranje po:
Izaberite kamen:

23000.00 - 183000.00

Burme

Burme - Beograd, Zemun.
Veliki broj zadovoljnih musterija najveci su adut i pokazatelj odnosa kvaliteta i cene burmi.

BURME ZLATARE TANASKOVIĆ

Burme Zlatare Tanasković su prestižnog dizajna i vrhunskog kvaliteta izrade, stvarane višedecenijskim iskustvom u izradi vrhunskog nakita.

Naš odabrani tim dizajnera je pripremio za Vas široku lepezu modela koji će Vas ostaviti bez daha, a iskusno osoblje će Vam pomoći da uštedite Vaš novac. Uz pravi izbor, nećete imati neplaniranih, dodatnih troškova.

Naš proizvod je prošao više faza provera i kontrola kako bi došao do Vas u punom sjaju i kvalitetu. Kompaktne, lepe i jednostavne za nošenje, burme Zlatare Tanasković izgledaju odlično u svakoj prilici, i na svakom mestu.

Burme Zlatare Tanasković, su pametan i savršen izbor, kreirane da poboljšaju Vaš zajednicki život, svojim glamurom i ličnim pečatom. Svojim sofisticiranim konstruktivnim rešenjima, one ispunjavaju moderne imperative:

  • dizajna,
  • ekologije,
  • ekonomičnosti,
  • zdravlja,
  • inovativnih zahteva mladenaca

Sa sve većim zahtevima i izazovima koji se postavljaju pred nas, i sve manje kreativnih rešenja, burme Zlatare Tanasković daju našim kupcima jedinstven i unikatan izbor najlepših modela.

...
7
...
...
7
...

Kvalitet cena i udobnost burmi

Nemojte žrtvovati kvalitet burmi zarad cene istih, već birajte najbolje za Vas! Kada birate burme, gledajte da zadovolje vaš ukus, jer je to stvar koja se kupuje jednom u životu. Cena jeste bitan faktor, ali nikako ne bi trebalo da bude presudan.

Burme se uglavnom izrađuju od istog materijala i po nekom klišeu trebalo bi da budu iste. Međutim, danas se mladenci odlučuju da uzmu potpuno različite burme, čak i od različite boje zlata. Dok je odluka nekih da uzmu klasične burme, drugi parovi kombinuju burme žuto zlato i burme belo zlato. Neki se odlučuju i za različite oblike, pa u tom slučaju imamo izbor oble burme za mladoženju, dok su mladin izbor engleske burme od belog zlata. Svakako, izbor je na mladencima.

Nije zgoreg još jednom ponoviti - onaj ko plaća burme, treba prvenstveno imati na umu da kupuje trajnu stvar i zato izbor mora biti pravi.

Podela po preseku, obradi i boji burme

Postoje tri osnovne podele burmi na osnovu njihovog poprečnog preseka:

  • ravna burma (pravougaona sa blago oborenim ivicama),
  • poluokrugla burma (tradicionalni oblik – iznutra ravna, spolja blago uzvišena),
  • anatomska burma (obla i spolja i iznutra).

Podela po boji burme:

Podela po obradi burme:

Treba napomenuti da od obrade zavisi i gramaža.

Bitne napomene:

  • sve burme koje su izrađene u žutom, belo-žutom, crvenom (pink) zlatu, mogu biti i u drugoj boji (beloj, pink) ili drugoj kombnaciji boja.
  • pošto je dijamant simbol večne ljubavi, odnosno kamen za sva vremena, on zauzima posebno mesto. Ugradnjom dijamanta u burmu, daćete joj još veću vrednost, vredniji karakter i pravu simboliku u ovom spoju, večnosti ljubavi. U radnjama Zlatare Tanasković imate mogućnost zahtevanja ugradnje dijamanta u zlatne burme i vereničko prstenje.

Obezbedite sebi vrhunski kvalitet i bezgraničnu ljubav uz burme Zlatare Tanasković

Burme Zlatare Tanasković Vam pružaju ultimativno iskustvo kada je u pitanju odabir kvaliteta, cene i udobnosti. Ukoliko ste već bili naš klijent, sigurno ste stekli poverenje kakve burme belo zlato možete naći u našoj kolekciji.

Koriščenjem naših proizvoda bićete zaštićeni i od neželjenih alergijskih reakcija, jer koristimo isključivo proverene materijale, najviše čistoće. Izbalansiranim, najkvalitetnijim legurama koje se koriste u zlatarskom zanatu, budite sigurni da će biti zaštićeno i Vaše zdravlje.

Negujte Vašu bezgraničnu ljubav koju naša kuća srdačno promoviše i podržava! Mnogobrojni klijenti koji su već imali iskustva sa proizvodima iz kolekcije MAGIA FORZA – BURME -WEIDNER ; LENTI ; Cie Rre…su odlazili srećni i uvek nam se rado vraćaju.

Burme Zlatare Tanasković garantuju sigurno i bezbedno nošenje u svakom trenutku. Osigurajte Vašu bezbednost proizvodima koje ćete nositi sa uživanjem. Kvalitet i prestiž su sinonimi naše zlatarske kuće.

Najčešća pitanja vezana za burme

Da li se opredeliti za anatomske ili klasične burme?+

Anatomske burme su nemerljivo udobnije od klasičnih, tako da ih ne možemo upoređivati.

Da li izabrati burme od belog ili burme od žutog zlata?+

U današnje vreme neuporedivo se više izrađuju burme od belog zlata, ali izbor boje zlata prepuštamo Vama.

Kako nam je najlakše da izmerimo naše obime prstiju pri izboru burmi ako poručujemo pouzećem?+

Najlakše određivanje veličine burmi, ukoliko ih naručujete pouzećem, jeste da odete u najbližu zlataru i da Vam neko od kolega na stručan način odredi obim prstiju.

Da li se opredeliti za burme ravnog ili oblog poprečnog preseka?+

Za odabir profila burmi ste direktno Vi zaduženi kao kupac, mi Vam možemo samo pomoći koji oblik Vam lepše pristaje. U zavisnosti od oblika prstiju, mi ćemo preporučiti profil burme, a na Vama je hoćete li usvojiti naš predlog ili ne.

Možemo li promeniti površinu na venčanim burmama?+

Površinu svake burme možemo promeniti i prilagoditi Vašoj želji i zahtevu.

Možete li nam promeniti širinu burmi?+

Širina burmi se može korigovati u većini slučajeva, ima nekih burmi kod kojih to nije moguće, iz različitih razloga.

Da li nam možete izraditi burme po našem nacrtu - modelu?+

Veliki broj burmi možemo izraditi po Vašem nacrtu. Za ovakav zahtev je potrebna konsultacija sa uslužnim osobljem zlatare Tanasković koje će Vam uvek pomoći da napravite pravi izbor!

Možete li nam napraviti burme sa ugrađenim brilijantima?+

Burme sa brilijantima možemo izraditi u svakom slučaju. Naravno uz Vašu želju pri izboru brilijanta-dijamanta.

Interesuje me zlatna burma - cena, kako je mogu saznati preko Vašeg sajta?+

Za svaku burmu na našem sajtu za koju nije istaknuta cena, možete je saznati tako što ćete nam u bilo kom trenutku poslati upit i u najkraćem roku ćete saznati sve informacije. Bilo da se interesujete za burme žuto zlato cena, ali isto tako i ako vas interesuju klasične burme cena, kao i ostali modeli.

Želeli bismo burme bez cirkona, da li je to izvodljivo?+

Naravno. Svaka burma koja je izrađena sa cirkonima može se uraditi i bez njih.

Srebrne burme ili burme od zlata?+

Naša preporuka su svakako burme od zlata.

Želeli bismo burme različitih boja, da li je to moguće?+

Svaka burma se može izraditi u boji zlata koju Vi želite, takođe se i burme u kombinaciji dve ili tri boje zlata mogu korigovati kako to Vama odgovara. (zamenom boja ili izmenom kombinacija boja na burmi)

Radite li graviranje burmi?+

Zlatara Tanasković pruža uslugu graviranja burmi.

Možete li nam obične burme uraditi da budu anatomske?+

Svaka burma izrađena u izvornom, običnom obliku se može uraditi i kao anatomska.

Kako da održavamo burme?+

Sve burme pri nošenju ne trpe jaka mehanička oštećenja i abrazivna sredstva. Dakle, burme pri takvim radnjama obavezno ukloniti sa prsta. Burme koje mi izrađujemo su vrhunskog kvaliteta i jednostavne su za održavanje.

Možemo li izvršiti zamenu starog zlata za nove burme?+

Naravno, u našoj zlatari možete izvršiti zamenu starog zlata za nove burme.

Koji je rok isporuke burmi od dana poručivanja?+

Burme mogu biti izrađene u roku od dva dana do maksimalnih 10 radnih dana. U zavisnosti od obima posla i modela burmi.

Nismo iz Beograda, da li kod vas možemo kupiti burme?+

Svakako. Naše sedište je u Zemunu, ali možemo se pohvaliti da pored prodaje burmi u Beogradu, imamo kupce iz svih krajeva Srbije. Kod nas su burme kupovali ljudi koji žive u Novom Sadu, Novom Pazaru, Kragujevcu, Nišu, itd. Kod nas ćete naći burme povoljne cene, ali i vrhunskog kvaliteta za koji garantujemo.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner