Sortiranje po:
Izaberite kamen:

20000.00 - 119700.00

Burme

Burme - Beograd, Zemun.
Veliki broj zadovoljnih musterija najveci su adut i pokazatelj odnosa kvaliteta i cene burmi.

BURME TANASKOVIĆ

Burme Zlatare Tanasković, su prestižnog dizajna I vrhunskog kvaliteta izrade, stvarane više decenijskim iskustvom u izradi vrhunskog Nakita.

Naš odabrani tim dizajnera je pripremio za Vas široku lepezu modela koji ce Vas ostaviti bez daha, uštedeti vaše vreme I materijalne resurse.

Naše ljubazno osoblje, vodjeno dugogodišnjim iskutstvom, će Vam pomoći da uštedite Vas novac i napravite pravi izbor, kako ne bi ste imali neplaniranih dodatnih troškova.One su te koje će pre svega, pomoći da se osećate prijatno I zadoljno tako, što će te ih nositi dugi niz godina, bez ikakvih ulaganja .Naš proizvod,je prošao više faza provera I kontrole kvaliteta, kako bi došao do Vas u punom sjaju I kvalitetu.Kompaktne, lepe I jednostavne za nošenje, one izgledaju odlično u svakoj prilici , i na svakom mestu.

Burme Zlatare Tanasković, su pametan I savršen izbor, kreirane da poboljšaju Vaš zajednicki život, svojim glamurom I ličnim pečatom. Svojim sofisticiranim konstruktivnim rešenjima, one su te koje ispunjavaju moderne imperative dizajna, ekologije, ekonomičnosti, zdravlja, burme Tanasković su spremne da odgovore inovativnim rešenjima svim budućim generacijama mladenaca. Sa sve većim zahtevima I izazovima koji se postavljaju pred nas, I sve manje kreativnih rešenja, Burme Zlatare Tanasković daju našim kupcima jedinstven I unikatan izbor najlepših modela u neograničenom broju , za sve Vaše potrebe.

Elegantan I glamurozan dizajn, nosi brend Tanasković Diamonds, umetnička zlataraska radionica koja je poznata širom regiona po proizvodima koji ulepšavaju Vaš zajednički život. Oplemenite Vašu ljubav Burmama Zlatare Tanasković, uživajte u svakom danu Vaše ljubavi sa komadima Nakita proizvedenim nepresušnim nadahnućem, izradjenim od naj plemenitijeg metala u vasioni.

OBEZBEDITE SEBI VRHUNSKI KVALITET I BEZGRANIČNU LJUBAV

Najbolji način da sebi obezbedite kvalitet je da se pravovremeno informišete o prestižnim mestima koje vladaju ovom materijom. Burme Zlatare Tanasković Vam pružaju ultimativno iskustvo kada je u pitanju odabir istih. Ukoliko ste već bili naš klijent, ili smo Vam pružili neku od naše široke palete usluga, do sada u tom slučaju ste sigurno stekli poverenje kakve Burme belo zlato mi mozemo proizvesti za Vas.

Koriščenjem naših proizvoda bićete zašticeni i od neželjenih alergijskih reakcija, jer koristimo isključivo proverene materijale, najviše čistoće. Izbalansiranim, najkvalitetnijim legurama koje se koriste u zlatarskom zanatu, biće zaštićeno I Vaše zdravlje. Pojedine legure zlata koje nisu dobro izbalansirane sa visokim procentom Nikla u njima, mogu izazvati alergijsku iritaciju kože tako da će te biti onemogućeni da ih nosite. Modeli izradjeni od sunčevog metala ( zlata), su u dalekoj prošlosti bili veoma cenjeni medju prvim civilizacijama I dan danas se od zlata stvaraju dela od neprocenljive vrednosti u kom pravcu gleda I naša zanatska radionica u kojima ruke veštih majstora stvaraju nove umetničke kompozicije.

Negujte Vašu bezgraničnu ljubav koju naša kuća srdačno promoviše i podržava. Mnogobrojni klijenti koji su već imali iskustva sa proizvodima iz kolekcije MAGIA FORZA – BURME -WEIDNER ; LENTI ; Cie Rre…su odlazili srećni I uvek nam dolaze ponovo.

Burme Zlatare Tanasković garantuju sigurno I bezbedno nošenje u svakom trenutku. Osigurajte Vašu bezbednost proizvodima koje će te nositi sa uživanjem. Kvalitet I prestiž su sinonimi naše zlatarske kuće.

Kvalitet cena i udobnost burmi

Nemojte žrtvovati kvalitet burmi zarad cene istih, već birajte najbolje za Vas.Zato kada ih birate, naka faktor koji utiče na to ne bude da moraju biti najjeftinije burme, ili na primer jeftine burme od belog zlata, već gledajte da zadovolje vaš ukus, jer je to stvar koja se kupuje jednom u životu. Naravno, kada birate burme cena jeste bitan faktor, ali nikako presudan.

Burme se uglavnom izrađuju od istog materijala i po nekom klišeu trebale bi biti iste. U današnje vreme, mladenci se odlučuju da uzmu potpuno različite burme, čak i od različite boje zlata. Dok je odluka nekih da uzmu klasične burme, drugi parovi kombinuju burme zuto zlato i belo zlato. Neki se odlučuju i za različite oblike, pa je u tom slučaju imamo izbor oble burme za mladoženju, dok su mladin izbor engleske burme od belog zlata. Svakako izbor je na mladencima. I još jednom ponavljamo, onaj ko plaća burme treba prvenstveno imati na umu da kupuje trajnu stvar i zato izbor mora biti pravi.

Zlato od kojeg se izrađuju burme je uglavnom četrnaestokaratno i oznaka mu je 585. Burme se mogu raditi i u finoći 750, a od čistog zlata se ne prave jer je suviše mekano.

Podela po preseku, obradi i boji venčanog prstena

Postoje tri osnovne podele burmi i to na osnovu njihovog poprečnog preseka. To su ravna, poluokrugla i anatomska burma. Ravna burma je pravougaona u preseku sa blago oborenim ivicama. Poluokrugla burma predstavlja tradicionalni oblik burme. U preseku je ravna iznutra, a spolja je blago uzvišena. Anatomska je obla i sa spoljne i sa unutrašnje strane, gde ima blagu oblinu koja delimično odvaja burmu od prsta. Znači, prsten ne steže, a koža diše, što je važno jer se burma nosi svaki dan. To je bila osnovna podela, a ima i podela po boji i obradi. Po boji, burme se dele na: bele, žute, crvene (pink) i dvobojne (belo-žute i belo-pink; ređe se prave pink-žute što govori praksa), a imamo i burme roze zlato.

Po obradi mogu biti dijamantirane, pikovane, matirane...A od obrade zavisi i gramaža burme.

Bitne napomene:

  • sve burme koje su izrađene u žutom, belo-žutom, crvenom (pink) zlatu mogu biti i u drugoj boji (beloj, pink) ili drugoj kombnaciji boja.
  • pošto je dijamant simbol večne ljubavi, odnosno kamen za sva vremena, on zauzima posebno mesto. Ugradnjom dijamanta u burmu, daćete joj još veću vrednost, vredniji karakter i pravu simboliku u ovom spoju, večnosti ljubavi. U našim radnjama imate mogućnost zahtevanja ugradnje dijamanta u zlatne burme i vereničko prstenje.

Najčešća pitanja vezana za burme

Da li se opredeliti za anatomske ili klasične burme?+

Anatomske burme su nemerljivo udobnije od klasičnih tako da ih ne možemo upoređivati.

Da li izabrati burme od belog ili burme od žutog zlata?+

U današnje vreme neuporedivo se više izrađuju burme od belog zlata, ali izbor boje zlata prepuštamo Vama.

Kako nam je najlakše da izmerimo naše obime prstiju pri izboru burmi ako poručujemo pouzećem?+

Najlakše određivanje veličine burmi ukoliko ih naručujete pouzećem jeste da odete u najbližu zlataru i da Vam neko od kolega na stručan način odredi obim prstiju.

Da li se opredeliti za burme ravnog ili oblog poprečnog preseka?+

Za odabir profila burmi ste direktno Vi zaduženi kao kupac, mi Vam možemo samo pomoći koji oblik Vam lepše pristaje. U zavisnosti od oblika prstiju mi ćemo preporučiti profil burme, a na Vama je da usvojite naš predlog ili ne.

Možemo li promeniti površinu na venčanim burmama?+

Površinu svake burme možemo promeniti i prilagoditi Vašoj želji i zahtevu.

Možete li nam promeniti širinu burmi?+

Širina burmi se može korigovati u većini slučajeva, ima nekih burmi kod kojih to nije moguće iz više razloga.

Da li nam možete izraditi burme po našem nacrtu-modelu?+

Veliki broj burmi možemo izraditi po Vašem nacrtu. Za ovakav zahtev je potrebna konsultacija sa uslužnim osobljem zlatare Tanasković koje će Vam uvek pomoći da napravite pravi izbor!

Možete li nam napraviti burme sa ugrađenim brilijantima?+

Burme sa brilijantima možemo izraditi u svakom slučaju. Naravno uz Vašu želju pri izboru brilijanta-dijamanta.

Interesuje me zlatna burma cena, kako je mogu saznati preko vašeg sajta?+

Za svaku burmu na našem sajtu za koju nije istaknuta cena, možete je saznati tako što ćete nam u bilo kom trenutku poslati upit i u najkraćem roku ćete saznati sve informacije. Bilo da se interesujete za burme zuto zlato cena, ali isto tako i ako vas interesuju klasične burme cena, i ostale.

Želeli bismo burme bez cirkona, da li je to izvodljivo?+

Naravno. Svaka burma koja je izrađena sa cirkonima može se uraditi i bez njih.

Srebrne burme ili burme od zlata?+

Naša preporuka su svakako burme od zlata.

Želeli bi smo burme različitih boja, da li je to moguće?+

Svaka burma se može izraditi u boji zlata koju Vi želite, takođe se i burme u kombinaciji dve ili tri boje zlata mogu korigovati kako to Vama odgovara. (zamenom boja ili izmenom kombinacija boja na burmi)

Radite li graviranje burmi?+

Zlatara Tanasković pruža uslugu graviranja burmi.

Možete li nam obične burme uraditi da budu anatomske?+

Svaka burma izrađena u izvornom, običnom obliku se može uraditi i kao anatomska.

Kako da održavamo burme?+

Sve burme pri nošenju ne trpe jaka mehanička oštećenja i abrazivna sredstva.
Dakle burme pri takviim radnjama obavezno ukloniti sa prsta. Burme koje mi izrađujemo su vrhunskog kvaliteta i jednostavne za odrzavanje.

Možemo li izvršiti zamenu starog zlata za nove burme?+

Naravno, u našoj zlatari možete izvršiti zamenu starog zlata za nove burme.

Koji je rok isporuke burmi od dana poručivanja?+

Burme mogu biti izrađene u roku od dva dana do maksimalnih 10 radnih dana. U zavisnosti od obima posla i modela burmi.

Nismo iz Beograda, da li kod vas možemo kupiti burme?+

Svakako. Naše sedište je u Zemunu, ali možemo se pohvaliti da pored prodaje burmi u Beogradu, imamo kupce iz svih krajeva Srbije. Pa su tako kod nas kupovali  burme ljudi koji žive u gradovima kao što je Novi Sad, Novi Pazar, Kragujevac, Niš i drugi. Kod nas ćete naći burme povoljne cene, ali i vrhunskog kvaliteta za koji garantujemo.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner